Loading...

LIVIOON

Home » LIVIOON
LIVIOON2018-03-29T14:06:56+00:00

Informatii despre Livioon Global 

Livioon este conceput pentru a realiza visul unei companii în care oamenii dezvoltă punctul de vedere al cooperării.

Proprietarul LIVIOON GLOBAL vine dintr-o familie care are mai mult de 25 de ani de experiență în MLM.

Politica noastră este relația cea mai credibilă – prietenoasă cu oamenii noștri, cu sesiunile noastre de formare continuă, produse inteligente de zi cu zi, principii profesionale corecte și egale și crearea corectă a afacerii dumneavoastră.

Succesul personal al fiecărui partener este succesul companiei LIVIOON.

Vrem ca oamenii din jurul nostru să fie fericiți și să se bucure de viață. LIVIOON trăiește și crește datorită clienților săi mulțumiți și dezvoltării profesionale continue a membrilor săi. Vrem ca oamenii din jurul nostru să fie fericiți și să se bucure de viață. LIVIOON există și crește datorită clienților săi mulțumiți și dezvoltării profesionale continue a membrilor săi.

CUM SE CREEZA  PARFUMURILE NOASTRE?
Cumparam uleiuri esentiale prin alegerea celei mai inalte calitati de la unul dintre cei mai mari producatori de uleiuri esentiale din lume – MANE ( www.mane.com ), companie din Franta cu premii speciale, adaugand celelalte ingrediente aromate, punandu-le intr-un ambalaj elegant si livrandu-le direct clientilor nostri.

Cum funcționează LIVIOON?
Fiecare partener care folosește produsele LIVIOON transferă entuziasmul său familiei sale și cel mai bun preț de a vă recompensa pentru această emoție!
MLM se bazează pe promovarea directă a produselor noastre prin contacte personale și prin construirea de încredere, care, la rândul lor, reprezintă garanția maximă a calității, siguranței și comodității parfumurilor, cosmeticelor și produselor de curățare pe care le oferim.